Vragen? Neem contact met ons op

TÜV NORD Nederland Son en Breugel

Telefoon


Adres
Ekkersrijt 4401
5692 DL Son en Breugel
Nederland
Bekijk de route

TÜV NORD Nederland Zwolle

Telefoon


Adres
Grote Voort 247
8041 BL Zwolle
Nederland
Bekijk de route

TÜV NORD Nederland Zoetermeer

Telefoon


Adres
Zilverstraat 69
2718 RP Zoetermeer
Nederland
Bekijk de route

TÜV NORD helpt je graag verder

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

  Onze collega's bouwkwaliteit

  Jerry de Blok - Technisch Manager Bouwkwaliteit - Zoetermeer

  Ik ben Jerry, manager van de vestiging Zoetermeer. Mij kan je eigenlijk benaderen voor alles wat met de Wkb te maken heeft. Met mijn achtergrond in de bouw en het goeie en gekwalificeerde team helpen wij julie graag in het Wkb proces.

  Nathalie Segijn- Sr. Planbeoordelaar Bouwkwaliteit - Zoetermeer

  Ik ben Nathalie en werk als planbeoordelaar op de locatie in Zoetermeer. Heb je vragen over o.a. de Wkb? Bel gerust, ik help je graag verder. In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur met onze hond Charlie (Samojeed van 6 jaar) of op de tennisbaan met onze zoon (10 jaar) te vinden.

  Harold Verkuijlen - Coördinator Bouwkwaliteit - Son en Breugel

  k ben Harold, als coördinator ben ik van begin tot eind verantwoordelijk voor de bouwprojecten die vallen onder de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Daarnaast deel ik graag mijn opgedane kennis op het gebied van de Wkb aan onze partners in de vorm van presentaties en trainingen. Verder sla ik graag een balletje op de padelbaan en maak ik mooie fietstochten door Zeeland.

  Jan van Wanrooij - Manager planning & support

  In essentie beheer ik alle interne processen, zoals planning, administratie, interne verkoop en ondersteuning. Mijn ervaring in defensie, gevolgd door een carrière in evenementen- en horecabeveiliging, samen met mijn betrokkenheid in de sportwereld, zowel als speler als organisator, vormen mijn achtergrond. Als je advies nodig hebt of hulp bij het organiseren van iets, sta ik klaar om je in de juiste richting te wijzen.

  René Swaanen - Senior Planbeoordelaar Bouw - Son en Breugel

  Mijn naam is René, en ik ben beschikbaar voor vragen over de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (WKB), het Bouwbesluit, en alles gerelateerd aan bouwprocessen. Al geruime tijd houd ik mij bezig met het indienen van bouwkundige vergunningaanvragen. Enkele jaren terug ben ik begonnen met het beoordelen van aanvragen van collega's, wat me heeft geleid tot een rol binnen de Wet Kwaliteitsborging. Daarnaast ben ik een enthousiast liefhebber van voetbal en wielrennen, waar ik graag mijn vrije tijd aan besteed.

  Rosan van Erp - Projectmanagement Officer - Son en Breugel

  Mijn naam is Rosan en ik ben actief in de rol van Project Management Officer. Met een gedegen ervaring op de afdeling bouwkwaliteit, sta ik klaar om je te ondersteunen bij alles wat met kwaliteitsborging te maken heeft. Of het nu gaat om vragen in de voorbereidingsfase of tijdens de uitvoering van projecten, ik ben je betrouwbare contactpersoon voor uiteenlopende zaken. Naast mijn professionele inzet, geniet ik van het goede leven in bourgondische stijl en breng ik mijn vrije tijd graag door op het hockeyveld.

  Elvera Turken – Inside Sales Officer

  Mijn naam is Elvera Turken, geboren en getogen in Alphen aan den Rijn en inmiddels al 18 jaar woonachtig in het mooie Brabant. Ik ben met veel plezier werkzaam in de functie van Inside Sales Officer op de locatie Son waarbij ik je graag begeleid in het proces van aanvraag tot opdracht.

  James Meulemans - Corporate Recruiter

  Ik ben James, je mag mij benaderen over alle functies, behalve die van Bouwkwaliteit. Ik ben al recruiter sinds ik 17 jaar oud was en zodoende heb ik veel ervaring opgedaan, nationaal en internationaal. Mijn specialiteiten zijn traineeships, opschalingsplannen en sourcing. Ik rijd graag motor en ben veel in de sportschool te vinden.

  Annelieke Grootenboer - Recruiter Bouwkwaliteit

  Hallo daar, ik ben Annelieke! Ik sta te popelen om samen met jou te ontdekken waar jij blij van wordt in je werk en waar je energie van krijgt. Mijn missie? De perfecte match creëren tussen professionals en werkgevers. Met een betrokken en resultaatgerichte aanpak, begeleid ik je graag bij het voeren van sollicitatiegesprekken en alle andere aspecten die daarbij komen kijken. Ik ben getrouwd met Hans en de trotse moeder van Susabeau. Ik geniet van uiteten gaan, gezellige spelletjesavonden met vrienden en online winkelen.

  Chat openen
  Hallo en welkom bij TÜV NORD!
  Bedankt voor je bezoek aan onze website www.wkbpartner.nl. Heb je vragen over onze kwaliteitsborgingsdiensten of wil je meer informatie over de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen? Stuur ons een bericht en we helpen je graag verder.

  Waar kunnen we je vandaag mee helpen?

  Vriendelijke groeten,


  Team Bouwkwaliteit
  TÜV NORD Nederland

  Aanmelden nieuwbrief