Over TÜV

Wij maken betrouwbaarheid aantoonbaar

TÜV NORD Nederland is een technische en zakelijke serviceprovider in onafhankelijke beoordeling. Sinds 1981 bevorderen wij in Nederland veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en leefomgeving voor organisaties, overheid en samenleving. Wij maken betrouwbaarheid voor hen aantoonbaar. Dat doen wij met objectiviteit, onafhankelijkheid, transparantie, deskundigheid en integriteit als fundament.

In Nederland werken meer dan 300 gepassioneerde professionals dagelijks aan projecten op het gebied van keuring, certificering, inspectie, CE-markering, training en opleiding. Zo dragen we elke dag bij aan een veiliger en duurzamer Nederland.

TÜV NORD Nederland: ruim 40 jaar ervaring

Met onze ruime ervaring in het uitvoeren van daadwerkelijk onafhankelijke inspecties ben je verzekerd van een kwalitatieve én onafhankelijke beoordeling. We zijn een ISO/IEC 17020 geaccrediteerde organisatie. Bovendien is TÜV NORD Nederland BRL 5019 gecertificeerd. Op een beoordeling van TÜV NORD kun je vertrouwen en bouwen.

TÜV NORD GROUP

Wij zijn onderdeel van de internationale TÜV NORD GROUP, al ruim 150 jaar actief met tienduizenden activiteiten in 70 landen en meer dan 10.000 werknemers. Deze wereldwijde organisatie opereert zonder winstoogmerk.

Kom werken bij TÜV NORD

Wil jij samenwerken aan een beter en veiliger Nederland? In een platte organisatie waar collegialiteit centraal staat? Wil je blijven groeien in je functie terwijl de balans tussen werk en privé stevig overeind blijft? Bij de afdeling Bouwkwaliteit van TÜV NORD Nederland bieden wij je een omgeving met veel afwisseling in uitdagende projecten. En met veel vrijheid door het vertrouwen van je werkgever.

Kom werken bij TÜV NORD

Afdeling Bouwkwaliteit

De afdeling Bouwkwaliteit van TÜV NORD Nederland is gestart in 2020. We werken vanuit drie locaties in Nederland: Son en Breugel, Zwolle en Zoetermeer. We hebben een eigen werkwijze en een eigen Wkb-instrument.

Wkb-instrument
Chat openen
Hallo en welkom bij TÜV NORD!
Bedankt voor je bezoek aan onze website www.wkbpartner.nl. Heb je vragen over onze kwaliteitsborgingsdiensten of wil je meer informatie over de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen? Stuur ons een bericht en we helpen je graag verder.

Waar kunnen we je vandaag mee helpen?

Vriendelijke groeten,


Team Bouwkwaliteit
TÜV NORD Nederland

Aanmelden nieuwbrief