Simulatieproject

Simulatieproject: direct duidelijkheid over Wkb-naleving voor jouw bedrijf

Op 1 januari 2024 wordt de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) ingevoerd. Een verandering waarmee de gehele bouwsector te maken krijgt. Veel bedrijven hebben moeite met de impact die dit heeft.

Hoe bereid je je voor op deze wet? Aan welke eisen moet je voldoen? En hoe weet je of je aan die eisen voldoet? Wij geven jou graag antwoord op al je vragen. TÜV NORD ondersteunt je in de voorbereiding op deze nieuwe wet.

Simulatieproject: laagdrempelig en praktisch

Wij ondersteunen je graag op een manier die zowel laagdrempelig als praktisch is: met een simulatieproject. Wij beoordelen een door jouw bedrijf afgerond bouwproject aan de hand van de eisen van de Wkb. Dit is een laagdrempelige vorm van gap-analyse.

Na deze beoordeling heb jij een helder beeld van welke aanpassingen er binnen jouw bedrijf nog nodig zijn om vanaf 1 januari aan de Wkb te voldoen.

Het simulatieproject voeren wij uit in maximaal twee dagdelen op jouw kantoor. Het kost je dus weinig tijd en moeite. Alle vragen die je daarna nog hebt over de Wkb kun je aan ons stellen.

Simulatieproject met subsidie

TÜV NORD Nederland is een technische en zakelijke service provider in onafhankelijke beoordeling zoals certificering, keuring, inspectie en training. We bevorderen sinds 1981 veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en leefomgeving voor organisaties, overheid en samenleving met objectiviteit, onafhankelijkheid, transparantie, deskundigheid en integriteit als fundament. TÜV NORD Nederland is onderdeel van de internationale TÜV NORD GROUP, met tienduizenden activiteiten in 70 landen en meer dan 10.000 werknemers (in FTE).

In Nederland beoordelen we met zo'n 300 vakkundige mensen dagelijks producten, diensten, systemen, arbeidsmiddelen, transportmiddelen, machines en cyber-security aan de hand van meer dan 300 verschillende diensten. Kom meer te weten over de oplossingen die we hebben voor uw branche. Of bekijk ons aanbod van certificaten & keurmerken, keuringen en training.

De voordelen van een simulatieproject:

• Direct duidelijkheid
• Weinig moeite
• Geen kosten.


TÜV NORD is een onafhankelijke partij. Het simulatieproject is volledig vrijblijvend. Er hangen geen consequenties aan.

Wil jij weten hoe ver je bent met invoering van de Wkb? Vraag dan nu een simulatieproject aan.


  Chat openen
  Hallo en welkom bij TÜV NORD!
  Bedankt voor je bezoek aan onze website www.wkbpartner.nl. Heb je vragen over onze kwaliteitsborgingsdiensten of wil je meer informatie over de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen? Stuur ons een bericht en we helpen je graag verder.

  Waar kunnen we je vandaag mee helpen?

  Vriendelijke groeten,


  Team Bouwkwaliteit
  TÜV NORD Nederland

  Aanmelden nieuwbrief